Tietoja yrityksestä

Kiinteistönuohous Mielonen Ky on perustettu 1995 eli olemme toimineet 20 vuotta ilmastointipuhdistuksien ja nuohouksien parissa.

Olemme tehneet mm. koulujen, päiväkotien, terveyskeskusten, kaupungin sairaalan, liiketilojen sekä kerros-, rivi-, ja omakotitalojen ilmastointipuhdistuksia.

Yritys on tehnyt urakoita mm. Asikkalan kunnalle, Orimattilan kaupungille, Lahden kaupungille ja monille isännöintitoimistoille. 

Nykyaikainen kalustomme sisältää Air Powerin harjakoneita ja alipaineistajia. 

Ammattitaitoinen ilmastointipuhdistus- sekä nuohousyritys Päijät-Hämeessä

Oletko tulisijan nuohousta vailla? Tarvitko ilmastointipuhdistuksen kiinteistöön? Entä ilmamäärämittaukset ja säätö?

Kiinteistönuohous Mielonen on laajan osaamisen nuohous- ja ilmaistointipuhdistusyritys, joka palvelee Päijät-Hämeen alueella. Teemme tulisijojen nuohouksia, isojen sekä pienien kiinteistöjen ilmastointipuhdistuksia. Lisäksi osaamiseemme kuuluu ilmamäärien mittaukset ja säädöt.

Meihin voit luottaa

Me olemme Nuohousalan Keskusliiton jäsen ja olemme Suomen Vahvimmat parhaan AA sertifikaatin omaava yritys taloudenpidossa ja laaja kokemuksemme takaavat sen, että voit aina luottaa tekemäämme työhön.

Olemme luotettava ja pitkän ajan toimija Vääksystä. Tarjoamme asiakkaillemme ilmastointipuhdistuksia ja -urakointeja vankalla ammattitaidolla.

 
Kysy lisää

Olemme toimineet alalla jo 20 vuotta, joten pystymme tarjoamaan kaikkien asiakkaidemme käyttöön laajan ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Jos siis tarvitset ilmastointipuhdistuksen ammattilaisia Päijät-Hämeen alueella, ota meihin yhteyttä!


Nuohoojamestari Arto Mielonen P. 040- 5545 747

 

040 5545 747  ~ Suitsikuja 5, 17200 V